Bed and breakfast med havsutsikt i Bohuslän


Om du vill kombinera ett väldigt fint och havsnära boende med riktigt god mat – som lovordas av nöjda gäster – så är den unikt charmigt designade Lådfabriken i Edshultshall vid Bohuskusten en riktig pärla.

Just nu är skaldjursjulbord, med ostron, hummer, räkor, havskräftor, krabbklor, gravad lax, skaldjurssåser, med mera, aktuellt att njuta av då man bokar minst en övernattning.

Frukost med havsutsikt

Rummen på Lådfabriken är individuellt inredda och har eget badrum och gratis WiFi. Till frukost serveras många välsmakande alternativ med utsikt över Skagerraks skiftande vatten.

”Fantastiskt koncept. Personligt och stilfullt. Underbar mat av mycket hög kvalité. Hotellägarna är professionella på alla sätt och mycket måna om sina gäster. Omgivningarna är underbara ”, skriver en hänförd besökare i en bokningssajt.

Du kan koppla av i den rymliga sällskapsdelen på Lådfabriken och i trädgården finns en terrass med havsutsikt. Kajaker och cyklar finns för dig som vill utforska skärgården och omgivningen.

Hotell vid havet en upplevelse

“Låt oss direkt klargöra att Lådfabriken inte är ett vanligt B & B, alltså inget ställe där man bara övernattar. Att bo hos Marcel och Johan är en helhetsupplevelse i sig. Man kan ägna timmar bara åt att fascineras av inredningen, som nästan är som ett museum”, skriver en gäst i Tripadvisor.

I närheten hittar du fiskebyarna Hälleviksstrand och Mollösund. Med färjor tar du dig till öar i ytterskärgården som Gullholmen och Käringön. Lådfabriken ligger 90 km norr om Göteborg på ön Orust som har broförbindelse med fastlandet.

Inläggsförfattare: Soren