Fira nyår på hotell i Malmö med bra weekendpris

Romantisk nyårsweekend på hotell i Malmö. Se mer och boka.

Att fira nyårsafton på ett riktigt bra hotell behöver inte kosta en förmögenhet. För 1340 kr går det just nu att få ett hotellrum (med 10 procent rabatt) på Elite Hotel Adlon i centrala Malmö.

Hotellet vid Lilla torg når du via fem minuters promenad från centralstationen, bara 24 kilometer från flygplatsen Malmö Sturup. Slottsparken, med slottet Malmöhus ligger i närheten. Hotellet som öppnade januari 2010 och har nu en nyrenoverad restaurang med ett spännande östasiastiskt kök där det bästa från Korea, Japan och Kina kombineras. Här serveras hotellets generösa frukostbuffé som ingår i weekendpriset.

Nyårsweekend på lyxigt hotell

“Läget är perfekt med närhet till mycket. Rummet var stort och mycket bra med kylskåp och kaffe/te möjligheter. Bra engelsk frukost med trevlig personal. Hotellet är rent och snyggt. Det var lugnt och tyst på rummet och runtomkring. Artig, trevlig hotellpersonal. Garage finns, litet men det ligger i anknytning av hotellet”, skriver en nöjd gäst som ger toppbetyg i Hotelspecials.

När du bokar kan du lägga till för en flaska champagne som står som en överraskning för din partner i rummet när ni anländer.

Läs mer, se bilder och se lediga rum samt priser

Inläggsförfattare: Soren