Lyft för Hotell Riverton i Göteborg

Hotell Riverton, Göteborg.
Hotell Riverton, Göteborg.

Hotel Riverton och View Skybar & Restaurant har båda mottagit utmärkelsen TripAdvisor Certificate of Excellence 2018 vilket hyllar företag som har fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året.

Nyligen presenterade Egencia årets topplista över de 100 bästa affärshotellen i världen där Hotel Riverton var en av fyra hotell på listan som är belägna i Göteborg.

Nybliven partner i nätverket Connect Sverige

“Vi är glada att få presentera vår nya partner – Hotel Riverton – ett fyrstjärnigt hotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Entreprenörsfamiljen som driver verksamheten har satsat på att lyfta hotellet, och det har lönat sig”, skriver Connect Sverige Region Väst i ett pressmeddelande.

Som partner till Connect bidrar företaget till en positiv utveckling av lokala näringslivet genom ett aktivt deltagande i våra tillväxtprogram och mötesplatser, däribland våra BusinessMixer där banden stärks med det övriga Västsvenska näringslivet.

Hotel Riverton som ägs och drivs av Lotta och Magnus Hedlund, byggs om i etapper, under fortsatt öppethållande, i samband med Göteborgs utvecklingen i området nära Göta älv.

Inläggsförfattare: Soren