Nytt lyxhotell på Mallorca

 

Det strandnära lyxhotellet Iberostar Grand Portals Nous – Adults Only med  utomhuspool och spacenter och har designats av Marcel Wanders.

Hotellets har en stark miljövänlig profil, med spa, gym och sju olika behandlingsrum som värms upp med geotermisk energi.

Här finns också tre olika barer och restaurang med läcker mat från trakten. Fler bra matställen finns inom fem minuters gångavstånd.

Full service för båt- och golfbokning

Personalen i 24-timmarsreceptionen hjälper dig med bil- och båtuthyrning och bokning av golftider. Portals hamn ligger 15 minuter bort till fots.

“Hotellet har åtta sviter som alla har olika teman, i ett av dem är ett badkar placerat i den öppna planlösningen. Mitt i hotellet ligger Physica, ett 650 kvadratmeter stort spa, som har ett rikt utbud av behandlingar”,  skriver Expressen i en artikel.

Fantasifull pool

Poolen är en avantgardistisk skapelse i blå toner med en väggmosaik i fonden som likt ett vattenfall glider ner i vattnet.

Gourmetkrogen är menyn inspirerad av Mallorcas mattraditioner med bland annat kött från ‘Bodega El Capricho’ i León och räkor från Sóller. Här finns också en champagnebar och baren The Selinibar.

Kommentarerna i bokingssajten Booking.com är i stort sett mycket positiva, men några gäster var inte nöjda med den havsutsikt de hade väntat sig så. Notera också att spa-tjänster, med mera kostar extra.

Inläggsförfattare: Soren